Praktisch

Heeft u praktische vragen over uw verblijf in Hotel Saint Sauveur? Neem dan alvast een kijkje in de FAQ hieronder. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon, wij helpen u snel verder.

Veelgestelde vragen

De kamers in Hotel Saint Sauveur zijn niet uitgerust met airconditioning.

U kan uw wagen veilig parkeren in onze parking.

  • parking: 30 €/dag

Deze plaatsen zijn beperkt. Daarom raden wij aan om deze samen met uw hotelkamer te reserveren.

Reist u met het vliegtuig? Dan kan u na aankomst in Brussels Airport in Zaventem gemakkelijk de trein nemen naar Blankenberge. Met één overstap in Brussel-Zuid bereikt u in ca. 1u en 40 minuten het station van Blankenberge. Eens u in Blankenberge bent aangekomen, vindt u Hotel Saint Sauveur op 7 minuten wandelafstand van het station.

Ook per tram of per bus is het hotel vlot bereikbaar.

Uw kamer is ter beschikking vanaf 15u. Bagage kan indien gewenst vroeger afgegeven worden aan de receptie.

U kan uitchecken tot 11u in de voormiddag.

Hotel Saint Sauveur biedt enkele anti-allergene hotelkamers aan, waardoor u bij ons ook met een allergie van een zorgeloos en comfortabel verblijf kan genieten.

In hotel Saint Sauveur zijn de kamers ruim genoeg voor rolstoelgebruikers. De badkamers van deze hotelkamers zijn niet aangepast.

Overal in het hotel geniet u van gratis wifi. De code is op eenvoudig verzoek verkrijgbaar aan de receptie.

In Hotel Saint Sauveur zijn huisdieren toegelaten op de 2de verdieping. Indien u uw huisdier wenst mee wenst te brengen, kan dit aan een supplement van € 15 per nacht. U kan bij uw reservatie meedelen dat u uw huisdier meebrengt.

Hotel Saint Sauveur — Langestraat 50, 8370 Blankenberge

Skyline Blankenberge | Hotel Saint Sauveur