COVID-19

Graag informeren wij u dat alle hotels van WP Hotels & Events terug geopend zijn voor u. Dit alles op een veilige manier. Door de maatregelen blijft onze wellness nog een tijdje gesloten, ons zwembad is open.

Kosteloos jouw reservatie verplaatsen

Kan jouw reservatie niet doorgaan omwille van het coronavirus? Geen probleem, we verplaatsen jouw reservatie kosteloos naar een ander moment op basis van beschikbaarheid.

Anderhalve meter afstand

De gezondheid van onze gasten en medewerkers zijn onze nummer één prioriteit. Daarom doen we aan social distancing. We behouden dus minstens een afstand van 1,5 meter tussen elke persoon om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle hotels zijn volledig aangepast aan deze situatie.

Honger?

Wij zorgen voor voldoende afstand tijdens het ontbijt in ons restaurant. Wij voorzien bediening aan tafel. Van zodra het weer mogelijk is, voorzien wij het buffet.

Ook voor het diner bieden we je graag de heerlijkste maaltijden aan in ons restaurant Starckx.

Wij nemen alvast volgende maatregelen voor een veilig verblijf.

COVID-19 maatregelen

  • We volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid strikt op. Alle hotels zijn voorzien van informatie over COVID-19 en de bijhorende instructies.
  • We voorzien desinfecterende handgels in de openbare ruimtes.
  • We vragen je om bij voorkeur te betalen met jouw kaart.
  • We vragen je om zo weinig mogelijk de lift te gebruiken. Doe je dat toch, gebruik deze dan alleen.
  • We zullen op regelmatige basis oppervlakken zoals liftknoppen en deurklinken grondig ontsmetten.
  • We voorzien het nodige beschermingsmateriaal voor ons personeel.
  • We werken met aangepaste procedures voor reiniging en hygiëne.

We vinden het belangrijk dat je met een gerust hart bij ons kan overnachten. Heb je nog vragen? Contacteer ons dan gerust via info@wphotelsevents.be of contacteer het hotel waar je zal verblijven. We helpen je graag verder.