COVID-19

Het ergste van de coronacrisis lijkt achter de rug, maar waakzaamheid blijft geboden. Vele coronamaatregelen werden al versoepeld, maar enkele blijven nog van kracht. Bekijk hieronder onze genomen maatregelen.

Update 07/03/2022

Als hotelgast bent u niet langer verplicht een mondmasker te dragen en een Covid Safe Ticket voor te leggen

Honger?

Geniet van ons uitgebreid ontbijtbuffet met mousserende wijn. Ontbijten kan van 8u tot 10h30 in onze ontbijtzaal op de gelijkvloers.

Gezellig dineren kan in restaurant Starckx, een traditionele keuken met een hedendaagse touch. Bekijk hier onze menukaart, reserveren is aangeraden.

Dorst?

Onze bar is geopend, u kan steeds achter een drankje vragen aan de receptie. Elke kamer is voorzien van een mini-bar, deze kan u zelf vullen.

Recreatie

Ons zwembad, wellness en fitness zijn terug geopend voor u.

Entertainment

Het Witte Paard is terug geopend, bekijk zeker onze website voor alle aankomende evenementen. Het Witte Paard

Transfer naar ander hotel?

Bij een lage bezettingsgraad van het hotel kan uw overnachting worden overgebracht naar een van onze partnerhotels. Dit zal altijd een upgrade zijn. Als dit voor u het geval is, zal de receptie vooraf telefonisch contact met u opnemen.

Wij nemen alvast volgende maatregelen voor een veilig verblijf.

COVID-19 maatregelen

  • We volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid strikt op. Alle hotels zijn voorzien van informatie over COVID-19 en de bijhorende instructies.
  • Een mondmasker is niet verplicht, toch vragen we nog steeds oplettend te zijn.
  • We vragen je om bij voorkeur te betalen met jouw kaart.
  • We zullen op regelmatige basis oppervlakken zoals liftknoppen en deurklinken grondig ontsmetten.
  • We werken met aangepaste procedures voor reiniging en hygiëne.


We vinden het belangrijk dat je met een gerust hart bij ons kan overnachten. Heb je nog vragen? Contacteer ons dan gerust via info@wphotelsevents.be of contacteer het hotel waar je zal verblijven. We helpen je graag verder.